Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Αφήνουμε τα κυδώνια για λίγα λεπτά σε μπολ γεμάτο νερό.
- Κατόπιν τα ξεπλένουμε πολύ καλά και τα βάζουμε σε τηγάνι χωρίς νερό.
- Τα σκεπάζουμε, τα αχνίζουμε για 3΄ περίπου, μέχρι να ανοίξουν, και σουρώνουμε το ζωμό σε σήτα για να φτιάξουμε τα σπαγγέτι.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε το μπρόκολο (όσο πιο μικρές φούντες γίνεται) και προσθέτουμε το σκόρδο και την πιπερίτσα.
- Σοτάρουμε για 1΄ και προσθέτουμε τα κυδώνια και το κρασί.
- Αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί και προσθέτουμε το ζωμό από τα κυδώνια, λίγο ωμό ελαιόλαδο και αλατοπίπερο.
- Στο μεταξύ έχουμε βράσει τα μακαρόνια μας και τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
- Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε το πιάτο.