Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕ
- Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι, πρώτα ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξερό.
- Στο ίδιο ξύλο κοπής κόβετε το συκώτι σε πολύ μικρές μπουκιές και το τοποθετείτε σε ένα μπολ.
- Εαν θελετε μπορει να σας το κοψει ο χασαπης σας.
- Τοποθετείτε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
- Σοτάρετε το συκώτι για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα από παντού.
- Πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Προσθέτετε τα φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδια μαζί και τα φρεσκα και το σκορδο.
- Συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά.
- Σβήνετε με το λευκό κρασί.
- Αποσύρετε το τηγάνι από την φωτιά, προσθέτετε τον χυμό και το ξύσμα από το λεμόνι.
- Πασπαλίζετε με την ρίγανη, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και σερβίρετε.