Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΝΙΟΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΝΙΟΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C και στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα μικρό ταψί.
- Απλώνουμε μέσα τα έτοιμα νιόκι, τα ντοματίνια (σπάμε τα μισά και τα υπόλοιπα τα αφήνουμε ολόκληρα), το σκόρδο, τη ρίγανη και το βασιλικό.
- Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
- Πιέζουμε τα σκόρδα να βγάλουν την ψημένη γλυκιά σάρκα τους, την οποία ρίχνουμε στη σάλτσα (πετάμε τη φλούδα) και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
- Μοιράζουμε αμέσως τα νιόκι στα πιάτα γαρνίροντας με λίγη ξινομυζήθρα και φύλλα βασιλικού.
- Περιχύνουμε με τη λίγη σάλτσα του ταψιού και σερβίρουμε