Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΜΥΔΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ
Εξοπλισμός
Μίξερ με κάδο
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΜΥΔΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΜΥΔΙΑ
- Αφήνουμε τη μυδόψιχα σε σουρωτήρι να στραγγίσει τα υγρά της.
- Σε μπολ αδειάζουμε την μπίρα.
- Ρίχνουμε μέσα τη μυδόψιχα και την αφήνουμε 10 λεπτά.
- Σε άλλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με τα 2 είδη πάπρικας.
- Στραγγίζουμε τα μύδια από την μπύρα σε σουρωτήρι.
- Τα αλευρώνουμε στο αλεύρι με την πάπρικα πολύ καλά, να καλυφθούν όλες οι πλευρές για τα τηγανητά μύδια.
- Τα κοσκινίζουμε σε σουρωτήρι και λίγα λίγα τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο για 2 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
- Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.
- Σερβίρουμε τα τηγανητά μύδια με σκορδαλιά.