Εκτέλεση
Πρώτα ψιλοκόβουμε το φιλέτο και το βάζουμε σε μπολ.
Προσθέτουμε τις γαρίδες, τη σόγια και το σουσαμέλαιο.
Σκεπάζουμε κι αφήνουμε για 15 λεπτά.
Ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο με την μαρινάδα μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο για 4 με 5 λεπτά.
Το βγάζουμε σε πιάτο και το διατηρούμε ζεστό.
Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Αφήνουμε λίγα λεπτά να γίνει διάφανο.
Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά ψιλοκομμένα και τα σοτάρουμε για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε το βρασμένο ρύζι, δυναμώνουμε τη φωτιά κι ανακατεύουμε καλά.
Με μια ξύλινη κουτάλα ανοίγουμε τρύπα στο φαγητό και σκάμε μέσα τα αυγά.
Ανακατεύουμε τοπικά τα αυγά να αναμειχθούν.
Μετά σπάμε σε κομμάτια το μαγειρεμένο αυγό και το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το σχοινόπρασο.
Τέλος, προσθέτουμε το κοτόπουλο.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε όσο ακόμα είναι ζεστό.
Σας αρέσει το κινέζικο; Δείτε εδώ περισσότερες εύκολες και φανταστικές Ασιατικές συνταγές!