Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ να γίνουν σκόνη.
- Βάζουμε σε μπολ τα γεμιστά μπισκότα και κρατάμε μερικές κουταλιές για γαρνίρισμα.
- Προσθέτουμε στα μπισκότα, το τυρί κρεμά, το ξύσμα σοκολάτας, τα καρύδια και το κονιάκ.
- Ζυμώνουμε το μίγμα και το παγώνουμε λίγο να σφίξει.
- Πλάθουμε τα τρουφάκια, τα αραδιάζουμε σε δίσκο και τα παγώνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο μας.
- Τα βουτάμε στη λιωμένη λευκή σοκολάτα και τα αραδιάζουμε σε λαδόκολλα για να στεγνώσουν και να σφίξει η επικάλυψη τους.
- Πασπαλίζουμε τα τρουφάκια με μπισκότα πριν στεγνώσουν.
- Διατηρούμε στο ψυγείο τα τρουφάκια με λευκή σοκολάτα.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ