Εκτέλεση
Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ να γίνουν σκόνη.
Βάζουμε σε μπολ τα γεμιστά μπισκότα και κρατάμε μερικές κουταλιές για γαρνίρισμα.
Προσθέτουμε στα μπισκότα, το τυρί κρεμά, το ξύσμα σοκολάτας, τα καρύδια και το κονιάκ.
Ζυμώνουμε το μίγμα και το παγώνουμε λίγο να σφίξει.
Πλάθουμε τα τρουφάκια, τα αραδιάζουμε σε δίσκο και τα παγώνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο μας.
Τα βουτάμε στη λιωμένη λευκή σοκολάτα και τα αραδιάζουμε σε λαδόκολλα για να στεγνώσουν και να σφίξει η επικάλυψη τους.
Πασπαλίζουμε τα τρουφάκια με μπισκότα πριν στεγνώσουν.
Διατηρούμε στο ψυγείο τα τρουφάκια με λευκή σοκολάτα.