Εκτέλεση
Λαδώνουμε και αλευρώνουμε μια στρογγυλή φόρμα 25 εκ. με τρύπα στη μέση.
Τα στερεά υλικά
Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι με το μπεικιν παουντερ.
Προσθέτουμε το τυρί, το ζαμπόν και την πιπεριά και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Υγρά υλικά
Σε μπολ βάζουμε τα αυγά με το πιπέρι και τα χτυπάμε με σύρμα για 2 με 3 λεπτά.
Προσθέτουμε το γάλα και το λάδι και τα ανακατεύουμε με το σύρμα.
Το μίγμα
Τέλος, προσθέτουμε τα στερεά υλικά στα υγρά και με κουτάλι απαλά ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε το μίγμα στη φόρμα για κέικ και ψήνουμε για περίπου μία ώρα, μέχρι να φουσκώσει, να ροδίσει και να βγαίνει καθαρή η λάμα από το μαχαίρι από το κέντρο του.