Τυρόπιτα της τεμπέλας
Για την τεμπέλικη τυρόπιτα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC, στον αέρα. Θα χρησιμοποιήσουμε ταψί 30Χ22 εκ.
Σε ένα μπoλ, βάζουμε τη φέτα θρυμματισμένη και το τριμμένο τυρί.
Προσθέτουμε το αυγό χτυπημένο με το γάλα, τρίβουμε πιπέρι κι ανακατεύουμε τη γέμιση.
Στρώνουμε τσαλακωτά, το πρώτο φύλλο στο λαδωμένο ταψί. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο το φύλλο.
Επαναλαμβάνουμε με το δεύτερο φύλλο, στρώνοντάς το τσαλακωτά. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Αδειάζουμε όλη τη γέμιση σε μια στρώση.
Σκεπάζουμε τη γέμιση, με ένα φύλλο, στρώνοντάς το τσαλακωτά. Το ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Τέλος, σκεπάζουμε την πίτα με το τελευταίο φύλλο, στρώνοντάς το τσαλακωτά.
Ραντίζουμε την τυρόπιτα της τεμπέλας, με λίγες σταγόνες νερό και περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC στον αέρα, στη μεσαία σχάρα του φούρνου, για περίπου 45 λεπτά να ροδίσει καλά το φύλλο.