Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες.
- Ζεσταίνουμε το μισό λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε το σκόρδο σπασμένο για 1΄ να βγάλει το άρωμά του.
- Ρίχνουε τα φασολάκια, τα κολοκύθια και τις ψιλοκομμένες ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
- Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15΄.
- Τέλος, προσθέτουμε τα βλήτα και τους κολοκυθοανθούς.
- Σιγοβράζουμε για 10 – 15΄ να μείνει το τσιγαριστό με το λάδι του.
- Λίγο πριν σβήσουμε το φαγητό, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και τα κυβάκια φέτας.
- Δεν ανακατεύουμε.
- Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.
- Απολαμβάνετε τα βλήτα τσιγαριαστά με φανταστικό σπιτικό εύκολο ζυμωτό ψωμί.