Για τη μαρινάδα
Βάζουμε σε μπολ το βαλσαμικό ξύδι, το ελαιόλαδο, τα φρέσκα μυρωδικά και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε.
Κρατάμε 2 κ.σ. μαρινάδα για τα ψητά λαχανικά.
Σε σακούλα τροφίμων βάζουμε τα μπριζολάκια, τα περιχύνουμε με την μαρινάδα και τα κουνάμε να πάει παντού.
Κλείνουμε τη σακούλα και αφήνουμε στο ψυγείο 1 ώρα.
Ζεσταίνουμε την γκριλιέρα και ψήνουμε τα μπριζολάκια για 5′ από την κάθε πλευρά.
Κόβουμε τις πιπεριές σε 2 κομμάτια, το φινόκιο και το κρεμμύδι σε χοντρές φέτες και το ραντίτσιο σε φύλλα.
Τα αλείφουμε με τη μαρινάδα που έχουμε κρατήσει.
Τα ψήνουμε σε γκριλιέρα να μαλακώνουν.
Τα στήνουμε εναλλάξ σε πιατέλα.
Κόβουμε σε φέτες το ταλαγάνι και το ψήνουμε στη γκριλιέρα για λίγα λεπτά.
Το βάζουμε πάνω στα ψητά λαχανικά και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και κρέμα βαλσαμικό.
Για το κους κους
Βάζουμε το κους κους σε μπολ, προσθέτουμε το αγγούρι ψιλοκομμένο, το ρόδι, το αβοκάντο και το μανγκο σε καρεδάκια, τα μυρωδικά και το αμύγδαλο και περιχύνουμε με το πορτοκαλί, το ελαιόλαδο και το βαλσαμικό ξύδι.
Προσθέτουμε αλάτι και ανακατεύουμε.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να ρουφήξει το κους κους υγρασία από όλα τα υλικά.
Πριν σερβίρουμε ανακατεύουμε να αφρατέψει.