Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ µΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ µΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας γύρω γύρω.
- Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, τις πατάτες, τα καρότα και τα ανακατεύουμε για 4΄-5΄, έως ότου μαραθεί το κρεμμύδι.
- Σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον αρακά, αλάτι, πιπέρι και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 50 λεπτά, έως ότου μαλακώσει το κρέας.
- Τότε προσθέτουμε τα μυρωδικά.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
- Διαβάστε όλα τα μυστικά για να μαγειρεύετε σωστά το κάθε κομμάτι του χοιρινού.