Ξυλάκι frozen yogurt καρύδα-μάνγκο

Παγωτό καρύδα, παγωτό μάνγκο, σε ξυλάκι. Για σας που προσέχετε τη γραμμή σας, ένα παγωτό φανταστικό και μόνο με 120 θερμίδες ανά μερίδα!

Μεσαία
0:10

6

5 λεπτά

5 λεπτά

παγωτο καρύδα - παγωτο μάνγκο

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΑΚΙ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΥΔΑ, ΜΑΝΓΚΟ, FROZEN YOGURT

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΑΚΙ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΥΔΑ, ΜΑΝΓΚΟ, FROZEN YOGURT

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πρώτα καθαρίζουμε το μάνγκο, το ψιλοκόβουμε με ένα μαχαίρι και το βάζουμε στο μπλέντερ με το γάλα, το γιαούρτι, τη βανίλια, το σιρόπι και το ξύσμα.
  2. Τα αλέθουμε σε πουρέ, μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.
  3. Ισομοιράζουμε στις θήκες για ξυλάκια.
  4. Παγώνουμε για 5-6 ώρες για πιο σφιχτό αποτέλεσμα αφήνουμε μια νύχτα στο ψυγείο.
  5. Βουτάμε τις θήκες σε ζεστό νερό για 2-3 δευτερόλεπτα.
  6. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε σε ένα πιάτο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Απόρρητο