Υλικά
Εξοπλισμός
Μίξερ με κάδο
Υλικά
Video
Εκτέλεση
- Μέσα σε ένα μπολ με βραστό νερό διαλύουμε το ζελέ φράουλα χωρίς ζάχαρη, κι ανακατεύουμε να λιώσει καλά.
- Προσθέτουµε το κρύο νερό κι ανακατεύουμε.
- Παγώνουμε το ζελέ στο ψυγείο µέχρι να αρχίσει να πήζει και να κάνει σώμα.
- Αφού αρχίσει να σταθεροποιείται ελαφρά αλλά προσοχή – όχι να σφίξει – αδειάζουμε το μισοπηγµένο ζελέ στον κάδο του μίξερ.
- Προσθέτουµε το γιαούρτι και µε το σύρµα τα χτυπάμε να ομογενοποιηθούν και να αφρατέψουν. Ή το χτυπάμε με σύρμα στο χέρι μέχρι να γίνει λείο και βελούδινο στην υφή του.
- Τέλος, προσθέτουµε τα φρούτα στην Κωστάντζα μας κι ανακατεύουμε µε μια κουτάλα.
- Ισομοιράζουμε το μείγμα από το γιαουρτοζελέ σε 3 ποτήρια.
- Το παγώνουμε να σφίξει καλά τουλάχιστον για 3 ώρες.
- Γαρνίρουμε με φρέσκιες φράουλες και το σερβίρουμε δροσερό. Αυτό το γλυκό θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια και η γεύση της φράουλας θα σας γλυκάνει όσο τίποτα!