Εύκολη ζύμη πίτσας με γιαούρτι
Τοποθετούμε τα υλικά για τη βάση σε μπολ και τα χτυπάμε με μίξερ χειρός ή σύρμα για 3΄, μέχρι να έχουμε χυλό.
Λαδώνουμε ελαφρά και πασπαλίζουμε ένα ταψί για πίτσα 30 εκ.
Αδειάζουμε τον χυλό και τον ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 230°C, στις αντιστάσεις πάνω και κάτω, στην τελευταία σχάρα του φούρνου, για 10΄-12΄, μέχρι να κάνει κρούστα και να ροδίσει ελαφρά.
Για τη γέμιση
Απλώνουμε στην ψημένη βάση τη σάλτσα και στρώνουμε τα τυριά τριγύρω. Φτιάξτε τέλεια σάλτσα ντομάτας για πίτσα με την εύκολη συνταγή.
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαγειρεμένο κρέας και γαρνίρουμε με τα μανιτάρια.
Τρίβουμε πιπέρι.
Ψήνουμε την πίτσα στους 230°C στις αντιστάσεις πάνω κάτω, στην τελευταία σχάρα, για 15΄, μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσει το ζυμάρι.