Για τα ζυμαρικά με αβοκάντο
Μουσκεύουμε πρώτα το ψωμί σε νερό.
Το στύβουμε και το κάνουμε ψίχουλα στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε τα καρύδια, το σκόρδο και το λάδι.
Τα αλέθουμε όλα, για να φτιάξουμε τα ζυμαρικά με αβοκάντο.
Συμπληρώνουμε λίγο νερό από τα μακαρόνια που βράζουν, έτσι ώστε να γίνει μια πυκνή σάλτσα.
Αντί για λάδι μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ταχίνι.
Στο μεταξύ έχουμε βράσει τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.
Τα στραγγίζουμε και τα μοιράζουμε στα πιάτα.
Περιχύνουμε με την καρυδάτη σάλτσα και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο αβοκάντο και ψιλοτριμμένο καρύδι.
Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και τρίβουμε πιπέρι.
Δείτε εδώ πώς θα τεμαχίσετε το αβοκάντο εύκολα και γρήγορα.