Εκτέλεση
Βάζουμε τα πρώτα 6 υλικά, αλεύρι, γάλα, μαγιά, αλάτι, ζάχαρη, αυγά στον κάδο με το γάντζο ζυμώματος. Ζυμώνουμε αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Συνεχίζουμε το ζύμωμα σε μέτρια ταχύτητα για περίπου 7-8 λεπτά, μέχρι να έχουμε μια ελαστική ζύμη.
Με το μίξερ σε λειτουργία, ρίχνουμε το βούτυρο σε κομμάτια ζυμώνοντας μέχρι να ξεκολλάει από τα τοιχώματα και να μην κολλάει πια στα χέρια.
Στο τέλος, η ζύμη να μην υπερβαίνει τους 24-25ºC.
Τη βάζουμε σε μπολ, τυλίγουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να ξεκουραστεί.
Όταν διπλασιαστεί σε όγκο τη ξεφουσκώνουμε στον πάγκο και τη βάζουμε ψυγείο, όπου θα κάνει το δεύτερο φούσκωμα όσο κρυώνει.
Όταν γίνει το δεύτερο φούσκωμα, τη ξεφουσκώνουμε στον πάγκο και τη βάζουμε σε μπολ. Τυλίγουμε με μεμβράνη.
Στους 5ºC (ψυγείο) διατηρείται μέχρι την επόμενη μέρα, που δίνουμε το επιθυμητό σχήμα.
Αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο τις παρασκευές που θα φτιάξουμε με αυτή τη ζύμη.