Το μενού της Πέμπτης 05/11/2026
Οι συνταγές που προτείνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου

Κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία να απολαύσουμε σπιτικό, νόστιμο φαγητό χωρίς να περνάμε ατελείωτες ώρες στην κουζίνα.
Για την Πέμπτη 05/11/2026, ετοίμασα ένα ολοκληρωμένο μενού με αγαπημένες συνταγές που συνδυάζουν γεύση, ισορροπία και απλά υλικά. Θα βρεις αναλυτική εκτέλεση βήμα-βήμα και όλα τα μυστικά μου για σίγουρη επιτυχία, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Καλή μαγειρική και καλή απόλαυση!
ΓΡΗΓΟΡΑ & ΕΥΚΟΛΑ
Μπριζόλες με ρύζι στο φούρνο
Ζουμερά και τρυφερά χοιρινά μπριζολάκια με ρύζι στο φούρνο, μαγειρεμένα μαζί σε ένα ταψί για ένα εύκολο και χορταστικό γεύμα.
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για μπριζόλες με ρύζι στο φούρνο από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Κεμπάπ με πιπεριές και ντοματίνια
Συνοδεύονται με πιπεριές Φλωρίνης, δροσερή σαλάτα κρεμμυδιού με σουμάκ, γιαούρτι και σπιτικές πίτες.
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για κεμπάπ με πιπεριές από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ & ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ
Κιμαδόπιτα με φύλλο κρούστας
Ξεχωριστή κιμαδόπιτα με φύλλο κρούστας κομμένο σε λεπτές λωρίδες, που περιχύνονται με πλούσιο μείγμα από γάλα, αuγά και γιαούρτι.
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για κιμαδόπιτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Ελπίζω οι σημερινές μου προτάσεις να σου δώσουν έμπνευση και να κάνουν το καθημερινό τραπέζι ακόμα πιο απολαυστικό. Και αύριο θα είμαστε ξανά μαζί με ακόμη 3 φανταστικές συνταγές!


