Το μενού της Τετάρτης 29/7/2026
Οι συνταγές που προτείνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την Τετάρτη 29 Ιουλίου

Κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία να απολαύσουμε σπιτικό, νόστιμο φαγητό χωρίς να περνάμε ατελείωτες ώρες στην κουζίνα.
Για την Τετάρτη 29/7/2026, ετοίμασα ένα ολοκληρωμένο μενού με αγαπημένες συνταγές που συνδυάζουν γεύση, ισορροπία και απλά υλικά. Θα βρεις αναλυτική εκτέλεση βήμα-βήμα και όλα τα μυστικά μου για σίγουρη επιτυχία, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Καλή μαγειρική και καλή απόλαυση!
ΓΡΗΓΟΡΑ & ΕΥΚΟΛΑ
Μπάμιες στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας
Οι λαδερές κοκκινιστές μπάμιες με ντομάτα στο φούρνο είναι από τα πιο ωραία φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Γίνεται με φρέσκιες μπάμιες αλλά και με κατεψυγμένες μπάμιες!
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για μπάμιες στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Μπιφτεκάκια σουβλάκι σε πίτα
Χορταστικά και πεντανόστιμά μπιφτεκάκια και σουβλάκια σε αφράτες πίτες που δεν απαιτούν αναμονή!
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για μπιφτεκάκια σουβλάκι σε πίτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ & ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ
Kαρπάτσιο λαβράκι
Ένα δροσερό carpaccio λαβράκι που συνδυάζει τη φρεσκάδα του ωμού ψαριού με την οξύτητα του λάιμ και τη φυσική γλύκα της ντομάτας. Ελαφρύ, αρωματικό και εύκολο στην παρασκευή του.
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για καρπάτσιο λαβράκι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Ελπίζω οι σημερινές μου προτάσεις να σου δώσουν έμπνευση και να κάνουν το καθημερινό τραπέζι ακόμα πιο απολαυστικό. Και αύριο θα είμαστε ξανά μαζί με ακόμη 3 φανταστικές συνταγές!


