Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
Εκτέλεση
- Πρώτα αφαιρούμε γύρω τη φλούδα του πορτοκαλιού παίρνοντας με το μαχαίρι όλο το λευκό.
- Καθαρίζουμε τα φιλέτα πορτοκαλιού κόβοντας ανάμεσα στις μεμβράνες (κρατάμε 2 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού).
- Τα βάζουμε όλα στη σαλατιέρα που θα σερβίρουμε τη σαλάτα με πορτοκάλι και μανούρι.
- Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα κόβουμε σε καρέ. Τα προσθέτουμε.
- Καθαρίζουμε του σπόρους από μισό ρόδι και τους προσθέτουμε.
- Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές ροδέλες. Τις ρίχνουμε στη σαλάτα.
- Προσθέτουμε τις ελιές και το θρυμματισμένο μανούρι.
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τη σως. Τα χτυπάμε με σύρμα ή πιρούνι να ενωθούν.
- Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σος, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.