• Αρχική
  • News
  • Medi cosmetic: απόλυτος προορισμός ευεξίας και ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη

Medi cosmetic: απόλυτος προορισμός ευεξίας και ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία Medi Cosmetic, ο απόλυτος προορισμός ευεξίας και ομορφιάς, που έχει κατακτήσει την προτίμηση των γυναικών της Αθήνας με 4 ιατρεία, βρίσκεται πλέον στην καρδιά της Θεσσαλονίκης για να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες ομορφιάς με υψηλού επιπέδου.

Τα Medi Cosmetic προσφέρουν αποκλειστικά για την Ελλάδα, θεραπείες που έρχονται κατευθείαν από το εξωτερικό, για την καταπολέμηση της γήρανσης του προσώπου, για το αδυνάτισμα και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και την οριστική αποτρίχωση. Έτσι, στην Θεσσαλονίκη θα μπορείτε πλέον να βρείτε τις διάσημες μεθόδους, που επιλέγουν και οι σταρ του εξωτερικού, όπως η Σονόλυση 3D που εγγυάται ότι θα κλείσετε το τζιν που δεν έκλεινε πριν μόλις μέσα σε μία θεραπεία 30 λεπτών,  το Orange Power με θεαματικά αποτελέσματα ενάντια στην κυτταρίτιδα, τη Medi Cool που λειτουργεί με τη δύναμη της κρυολιπόλυσης για να δράσει ενάντια στο τοπικό πάχος, καθώς και τη μέθοδο οριστικής αποτρίχωσης Hairless® που συνδυάζει 6 διαφορετικές μεθόδους για να εγγυηθεί το απόλυτο αποτέλεσμα.

Ο νέος υπερσύγχρονος χώρος των Medi Cosmetic, βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 27, ακριβώς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σας περιμένει για να σας χαρίσει το σώμα ή το πρόσωπο που ονειρεύεστε! Καλωσορίσατε στον απόλυτο προορισμό ομορφιάς…

www.medicosmetic.gr

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε (και να γράφουμε) περισσότερα από ό,τι ο καθένας μόνος του.

Σας Προτείνουμε