• Αρχική
 • News
 • Μάθετε τα πάντα για τον καλύτερο σύντροφο σας στην κουζίνα, τα μαχαίρια FISSLER

Μάθετε τα πάντα για τον καλύτερο σύντροφο σας στην κουζίνα, τα μαχαίρια FISSLER

Με ένα καλό μαχαίρι, η απόλαυση στο μαγείρεμα ξεκινά ήδη από την προετοιμασία του φαγητού

Τα μαχαίρια MILANO της Fissler, είναι μοντέρνα και πρακτικά για καθημερινή χρήση. Για τους λάτρεις του μαγειρέματος με εργονομική  λαβή για τέλειο κράτημα και ασφαλή χρήση και με λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι.

block

Καθαρισμός και Φροντίδα

 • Πλύσιμο στο χέρι για μεγάλη διάρκεια ζωής
  Η Fissler συνιστά να πλένετε στο χέρι τα υψηλής ποιότητας μαχαίρια της. Το πλύσιμο με νερό βρύσης και λίγο υγρό καθαρισμού και το προσεκτικό στέγνωμα (από την πλάτη της λάμας προς την κόψη) αρκεί για την προστασία από διάβρωση.
 • Ασφαλής και απλή εργασία με τα κοφτερά μαχαίρια 
  Με την πάροδο του χρόνου, κάθε μαχαίρι χάνει την αιχμηρότητά του. Η λεπίδα πρέπει να ακονίζεται τακτικά, γιατί ένα κοφτερό μαχαίρι είναι πιο ασφαλές από ένα στομωμένο. Τα τρόφιμα κόβονται πιο εύκολα, χωρίς το χέρι να κουράζεται.
 • Συστήματα ακονίσματος 
  Για το ακόνισμα των μαχαιριών σας, φροντίστε να το κρατάτε σε απόσταση ίση με το μήκος του χεριού μακριά από το σώμα σας. Για το ακόνισμα, περνάτε αρκετές φορές τη λάμα και από τις δύο πλευρές σε όλο το μήκος της, από τη λαβή μέχρι τη μύτη, πάνω από το ακονιστήρι. Σε αυτή τη διαδικασία, το μαχαίρι πρέπει να είναι κάθετο και σε γωνία 20° με το ατσάλινο ακονιστήρι.

Όλα τα νέα μπορείτε να τα μάθετε στην επίσημη σελίδα της Fissler Greece στο Facebook, πατώντας  www.facebook.com/fissler.greece/

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε (και να γράφουμε) περισσότερα από ό,τι ο καθένας μόνος του.

Σας Προτείνουμε