Πίσω

Όλα τα μυστικά για τα μοναδικά μου σουτζουκάκια

Θέλετε να φτιάξετε τα ωραιότερα σουτζουκάκια, αυτά που όλοι θα παραμιλάνε με την τέχνη σας;

Εδώ σας έχω όλα τα μυστικά για σουτζουκάκια αφράτα, με νοστιμιά μοναδική!

Αφήνουμε τον κιμά να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Διαβάστε όλα τα μυστικά για τη σωστή επιλογή, τη συντήρηση και το μαγείρεμα του κιμά εδώ.

Δεν προσθέτουμε αυγά και φρυγανιά στον κιμά, ούτε μαϊντανό.

Τα υλικά και η τεχνική που διαφοροποιούν τα σουτζουκάκια από τα άλλα μείγματα με κιμά είναι:
1. Το σκόρδο.

2. Το μουλιασμένο ψωμί στη μαυροδάφνη.

3. Ότι δεν αλευρώνουμε στο πλάσιμο (παρά μόνο βουτάμε τα χέρια στο κρασί για να γίνουν πολύ αφράτα).

4. Δεν κάνουμε βαθύ τηγάνισμα. Χρησιμοποιούμε λίγο ελαιόλαδο για λίγα λεπτά, μόνο ίσα να ροδίσουν ελαφρά.

5. Τα πλάθουμε σε πολύ μικρό, μακρόστενο σχήμα.

6. Τα βράζουμε μέσα στην έτοιμη σάλτσα, σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά.

Αν ακολουθήσετε πιστά τα μυστικά που σας γράφω, τότε δεν θα έχετε φτιάξει και φάει πιο νόστιμα από αυτά!

Καλή επιτυχία κι εγώ είμαι πάντα εδώ για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση!

Θέλετε περισσότερα μυστικά μαγειρικής για σίγουρη επιτυχία σε  ότι φτιάχνετε; Βρείτε τα όλα εδώ!

Διαβάστε παρακάτω και όλα τα μυστικά για τέλειο σπυρωτό ρύζι πιλάφι, το απόλυτο συνοδευτικό για τα σουτζουκάκια σας!

Τα μυστικά
Ρύζι πιλάφι σπυρωτό: Όλα τα μυστικά της Αργυρώς

Δείτε τα σουτζουκάκια & μπείτε στην κουζίνα:

Μοιράσου το

Διαφήμιση
Κάτι μαγειρεύεται