Οι καλύτερες συνταγές για να φτιάξεις με την κουζινομηχανή σου- Απογείωσε το γιορτινό τραπέζι με τον πιο εύκολο τρόπο

Η κουζινομηχανή είναι ο καλύτερος βοηθός σου στην κουζίνα. Είναι το μηχάνημα που σου λύνει τα χέρια και σου εξοικονομεί χρόνο, χρήμα και χώρο.

Οι Κουζινομηχανές Kenwood είναι γνωστές για την αντοχή τους, τη μοναδική λειτουργικότητά τους και τις πολλαπλές δυνατότητές τους. Mπορούν να δεχτούν περισσότερα από 20 διαφορετικά εξαρτήματα εξυπηρετώντας σε ακόμα περισσότερες εργασίες στη κουζίνα. Προσαρμόζονται επάνω στις κουζινομηχανές και μπορείτε να έχετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία κουζίνας σε μια μόνο συσκευή.

Μπορείτε να παρασκευάσετε από βελουτέ σούπες και smoothies, να ανοίξετε φύλλο για πίτες, να παρασκευάσετε ζυμαρικά, να χρησιμοποίησετε την κρεατομηχανή για κιμά και λουκάνικα, τον λαχανοκόπτη για να προετοιμάζετε σαλάτες, την παγωτομηχανή για να φτιάξετε πεντανόστιμο σπιτικό παγωτό, να αλέσετε με το μύλο μπαχαρικά, καφέ ή και παιδικές τροφές.

Διαλέξτε ανάμεσα στις συνταγές που σας προτείνω, χρησιμοποιείστε την κουζινομηχανή σας και αφήστε τους όλους με ανοιχτό το στόμα! Το τραπέζι των γιορτών θα τους μείνει αξέχαστο κι εσείς θα έχετε κάνει ό,τι καλύτερο με μεγάλη ευκολία.

Μείνετε συντονισμένες γιατί ακολουθούν πολλές προτάσεις και πολλές εκπλήξεις. Και βέβαια να μην ξεχνάτε ότι μαζί ζούμε τα πιο Μαγικά Χριστούγεννα, που βρίσκετε τις συνταγές τους πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε πατώντας εδώ  να βρείτε και τα ωραιότερα γλυκά για να εντυπωσιάζετε και τους πιο δύσκολους καλεσμένους.

Έρχονται και οι συνταγές για την Πρωτοχρονιά…

Περιμένω τα μηνύματά σας, τα σχόλιά σας και όλα όσα θέλετε να μοιραστούμε. Θέλω να μου στέλνετε φωτογραφίες από όσα δημιουργείτε και να με κάνετε περήφανη. Είμαι πάντα εδώ για εσάς!

Με πολλή αγάπη 

Αργυρώ