1ος Παμπελοποννησιακός διαγωνισμός γαστρονομίας 15-16 Μαρτίου 2018

 

Ένα από τα πιο σημαντικότερα γεγονότα ανάδειξης ενός από τα πιο δημιουργικά επαγγέλματα του 21ου αιώνα θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πάτρας ΠΕΠΑΝΟΣ 15-16 Μαρτίου, με σκοπό την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της πελοποννησιακής κουζίνας και του επαγγελματία μάγειρα.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Π.Ε.Α.Κ Πατρών παρακολουθώντας τις εξελίξεις της τουριστικής βιομηχανίας στοχεύει να εκπαίδευσή και να εμπλουτίσει τις γνώσεις των μαγείρων και να δημιουργήσει όλες τις προδιαγραφές ώστε να χαρακτηριστεί η Πελοπόννησος γαστρονομικός προορισμός.

Έχοντας συμμάχους τους τοπικούς παραγωγούς της επισιτιστικές επιχειρήσεις και όλους τους Φορείς θα πραγματοποιήσει τον πρώτο Παμπελοποννησιακό διαγωνισμό μαγειρικής βάζοντας τις βάσεις και λειτουργώντας ως Πρόδρομος ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Ευρώπης.

«Το μεσογειακό συμπόσιο» που η λέσχη με την Π.Ε.Α.Κ. Πατρών και την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος εργάζονται πυρετωδώς και θα μας το παρουσιάσουν το φθινόπωρο στην Πάτρα.

Στους νικητές θα δοθούν βεβαιώσεις, μετάλλιο και δώρα, κριτές θα είναι Σεφ της Λέσχης καθώς και διακεκριμένοι Σεφ από όλη την Ελλάδα .

Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους Σεφ της Λέσχης και με τους διακεκριμένους Σεφ που θα παραβρίσκονται στο διαγωνισμό .

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού πατώντας εδώ:

ΟFFICIAL ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Οι σχολές έχουν δικαίωμα να παραβρεθούν και να δημιουργήσουν περίπτερο με διαφημιστικό μπάνερ χωρίς κανένα κόστος ή να χρησιμοποιήσουν σε όλα τα ΜΜΕ ότι παραβρέθηκαν στον διαγωνισμό αλλά και να έχουν προσωπική επαφή με τους επισκέπτες που θα παρακολουθήσουν το διαγωνισμό.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.  της Λέσχης

Πάτρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται