• Αρχική
  • News
  • COCA-COLA: ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

COCA-COLA: ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πώς χωράνε σε μια συσκευασία όλα τα νησιά των Κυκλάδων; Το καλοκαίρι του 2018, η Coca-Cola βρίσκει τον τρόπο και με έμπνευση τις όμορφες Κυκλάδες, δημιουργεί μια μοναδική συλλεκτική συσκευασία και παρουσιάζει μέσα από μια σύγχρονη ματιά, αυτή την ηλιόλουστη πλευρά του Αιγαίου. Οι φωτεινές κυκλαδίτικες εικόνες, που «παίρνουν» τη θέση τους στη νέα συσκευασία, μας μεταφέρουν σε αγαπημένες στιγμές που σου θυμίζουν πόσο όμορφη είναι η Ελλάδα το καλοκαίρι!

Το αγαπημένο μας αναψυκτικό, αντλώντας στοιχεία από τον πολιτισμό, την παράδοση, την αρχιτεκτονική, αλλά και τη σύγχρονη καθημερινότητα των νησιωτών, δημιουργεί και τιμά με τον πιο μοναδικό τρόπο τα νησιά των Κυκλάδων και «σαλπάρει» με την πιο ιδιαίτερη «αποσκευή», που δεν είναι άλλη από τη νέα συλλεκτική συσκευασία, γεμάτη με πλούσιες κυκλαδίτικες εικόνες την οποία μπορείτε να βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης!

Παράλληλα, καθώς ο φυσικός πλούτος, αλλά κυρίως οι φημισμένες παραλίες των Κυκλάδων, αποτελούν πόλο έλξης μεγάλου αριθμού τουριστών, η Coca-Cola εντάσσει τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα την παραλία του Αγ. Προκοπίου στη Νάξο σε ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκίνησε μέσα στον Ιούνιο. Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των επισκεπτών για τη μείωση των απορριμμάτων, η προώθηση αποτελεσματικότερης ανακύκλωσης και η διαφύλαξη των παραλιών και της θάλασσας στις περιοχές που τους καλοκαιρινούς μήνες συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Το πρόγραμμα καθαρισμού των παραλιών θα τρέξει πιλοτικά σε 5 σημεία φέτος στην Ελλάδα, και υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού περισσότεροι από 33 τόνοι απορριμμάτων θα έχουν συγκεντρωθεί προς ανακύκλωση.

Μαζί με το συλλεκτικό μπουκάλι, το αγαπημένο μας σύμπλεγμα νησιών επισκέπτεται για πρώτη φορά και το Coca-Cola Pop-Up Store με εκατοντάδες συλλεκτικά Coca-Cola καλοκαιρινά προϊόντα! Συγκεκριμένα το Pop-Up Store θα βρίσκεται από τις 3 έως τις 7 Αυγούστου στο Δημοτικό πάρκινγκ της Νάξου και από τις 9 έως τις 12 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία της χώρας στην Ίο.

Και για εκείνους που φέτος το καλοκαίρι νιώθουν τυχεροί, η Coca-Cola μας προσκαλεί στον πιο awesome καλοκαιρινό διαγωνισμό μέσα από το WOAH application! Ο τρόπος συμμετοχής, απλός: κατεβάζεις εδώ το WOAH app ανεβάζεις τη δική σου καλοκαιρινή φωτογραφία με το συλλεκτικό μπουκάλι και μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις εκπτωτικά κουπόνια για τις πιο awesome καλοκαιρινές αγορές από το Thiki Greece!

Κάπως έτσι ένα αλλιώτικο μελτέμι θα φυσήξει στο Αιγαίο, ένα μελτέμι που θα φέρει μαζί το συλλεκτικό μπουκάλι της Coca-Cola αφιερωμένο στις Κυκλάδες, ένα φανταστικό διαγωνισμό και το μοναδικό Coca-Cola Pop-Up Store! Ανακαλύψτε και εξερευνήστε όλα εκείνα τα στοιχεία, και εάν είστε ήδη εκεί ένα είναι σίγουρο, θα ζήσετε ένα ανεπανάληπτο κυκλαδίτικο καλοκαίρι, powered by Coca-Cola!

 

Σας Προτείνουμε