Μυστικά για τέλεια Βασιλόπιτα

Υπάρχουν μικρά και μεγάλα μυστικά για να φτιάξετε την τέλεια βασιλόπιτα.

Και θα τα μοιραστούμε όλα εδώ και τώρα!

Διαλέξατε τη συνταγή που σας αρέσει; Αν όχι ακόμα, εδώ θα βρείτε ανάμεσα στις βασιλόπιτες που διάλεξα για εσάς εκείνη που θα σας ξεμυαλίσει. Μαζέψτε τα υλικά που χρειάζονται για τη συνταγή και ξεκινήστε, διαβάζοντας πρώτα από όλα τα μυστικά που ακολουθούν…

βασιλοπιτα κεικ
Βασιλόπιτα κέικ
  1. Όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
  2. Ζυγίστε τα υλικά σας πριν ξεκινήσετε την εκτέλεση.
  3. Χτυπήστε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη ώστε να γίνει κρέμα το μείγμα και να λιώσει η ζάχαρη.
  4. Χτυπήστε καλά τους κρόκους στο μείγμα ώστε να σχηματιστεί μια αφράτη κρέμα με το βούτυρο και τη ζάχαρη.
  5. Από την ώρα που θα βάλετε το αλεύρι απαλά αναδιπλώνετε το μείγμα. Όχι χτύπημα σε δυνατή ταχύτητα για να παραμείνει αφράτη η βασιλόπιτα μετά το ψήσιμο.
  6. Μην ανοιγοκλείνετε το φούρνο χωρίς λόγο. Η βασιλόπιτα θέλει αρκετή ώρα ψήσιμο. Αν ο φούρνος σας είναι δυνατός, ελέγξτε το ψήσιμο, αφού περάσουν 50′.
  7. Δεν βγάζουμε την βασιλόπιτα από το φούρνο, αν δε σιγουρευτούμε ότι ψήθηκε σωστά και σταθεροποιήθηκε στο κέντρο. Βάζουμε οδοντογλυφίδα ή λάμα μαχαιριού και αν βγει στεγνή, είναι ψημένη. Αν βγει με υγρασία ζύμης, θέλει περισσότερο χρόνο ψησίματος
  8. Αφήστε την να κρυώσει ελαφρά κι αναποδογυρίστε την σε σχάρα ώστε να κρυώσει.
βασιλόπιτα
Η βασιλόπιτα της Αργυρώς

Μην ξεχάσετε να κρύψετε ένα νόμισμα, τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο, μέσα στη βασιλόπιτά σας!

Και αν αποφασίσετε να φτιάξετε την παρακάτω Βασιλόπιτα τσουρέκι

βασιλόπιτα τσουρέκι
Βασιλόπιτα τσουρέκι 

μην παραλείψετε να διαβάσετε εδώ όλα τα μυστικά για βασιλόπιτα τσουρέκι, για σίγουρη επιτυχία!

Να θυμάστε ότι λατρεύω να μοιράζομαι μαζί σας τις συνταγές μου, αλλά και τα μυστικά για σίγουρη επιτυχία, που αντλώ μέσα από τη δουλειά μου.

Θέλω να κάνετε με τα χέρια σας τα τέλεια μαγειρέματα!

Θέλω να μοιράζομαι τα πάντα μαζί σας μέσα από το argiro.gr!

Σας Προτείνουμε