Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μέρα χαράς και γιορτής, που δεν πρέπει να τη στερείται κανείς και για κανένα λόγο. Αλίμονο αν η αγωνία για το πρωτοχρονιάτικο μενού μας εμπόδιζε να γιορτάσουμε τις τελευταίες ώρες του χρόνου με τους αγαπημένους μας. Είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο πολλοί επιλέγουν να κλείσουν τραπέζι για την Παραμονή σε εστιατόρια. Το πρωτοχρονιάτικο μενού με εφτά, ακόμη και με εννέα ή και έντεκα, πιάτα είναι πράγματι πολύ εορταστικό και εντυπωσιακό. Σπάνια θα στήσεις τραπέζι για τόσα άτομα. Ωστόσο, λόγω του επετειακού χαρακτήρα της μέρας, τα μενού στα εστιατόρια εκείνο το βράδυ είναι πολύ συχνά γαστρονομικά υπερτιμημένα και παράλογα ακριβά. Ένα πρωτοχρονιάτικο μενού που θα ακριβοπληρώσουμε και δε θα μας αποζημιώσει γευστικά είναι ένας απογοητευτικός τρόπος να αποχαιρετήσουμε τον παλιό χρόνο. Επιπλέον, ακόμη κι όταν τα φαγητά είναι υπέροχα, τα εστιατόρια έχουν κάτι ψυχρό που χαλάει τον ενθουσιασμό της Παραμονής. Δεν έχει σημασία αν το τραπέζι είναι για δύο ή για δέκα, αυτό που έχει σημασία είναι η ζεστή ατμόσφαιρα και τα νόστιμα φαγητά που θα σας βοηθήσουν να αποχαιρετήσετε με χαρά το παλιό έτος και να υποδεχθείτε το νέο.