Την 25η Μαρτίου όλοι λίγο πολύ τιμούμε τον παραδοσιακό μπακαλιάρο με τη σκορδαλιά του! Αλλά βέβαια το σκόρδο, εκτός από την 25η Μαρτίου το καταναλώνουμε συχνά και στο αγαπημένο μας τζατζίκι, αλλά και σε πολλά φαγητά γιατί δίνει νοστιμιά και αρώματα μοναδικά! Και όλοι λίγο πολύ σκεφτόμαστε τις επόμενες ώρες αλλά και την επόμενη μέρα από το φαγοπότι, πώς θα απαλλαγούμε από τη μυρωδιά που αφήνει στην αναπνοή μας. Αν λοιπόν αναρωτιέστε πως να μην μυρίζει το σκόρδο στο στόμα, σας έχω παρακάτω το αντίδοτο!
Τι κάνουμε λοιπόν για να απαλλαγούμε από τη δυσάρεστη μυρωδιά που αφήνει το σκόρδο στο στόμα; Αρκεί μία αρωματική τσίχλα και το πλύσιμο των δοντιών ή μήπως δουλεύουν τα παλιότερα γιατροσόφια όπως το μάσημα του μαϊντανού και του δυόσμου ή ακόμα και του κάρδαμου;