Πίσω

Το ωραιότερο γλυκό ψυγείου

Είναι το ωραιότερο γλυκό ψυγείου αυτό που είναι εύκολο και δροσερό;  Αλλά και με λίγα υλικά; Η αυτό που είναι κρεμώδες και ταυτόχρονα ελαφρύ; Άδικα βασανίζεστε για να βρείτε το το ωραιότερο γλυκό ψυγείου, γιατί η απάντηση είναι απλή. Και μιλάω για τα γλυκά που μας ξυπνάνε μνήμες παιδικές!

Επιλέξτε με βάση τα υλικά
Ένας τρόπος να διαλέξετε εύκολα είναι να επιλέξετε με κριτήριο τα υλικά. Με μια έρευνα στα ντουλάπια, θα διαπιστώσετε εύκολα ποια γλυκά ψυγείου μπορείτε να φτιάξετε με υλικά λίγα μπισκότα, ζελέ και άνθος αραβοσίτου. Αν στα ράφια του ψυγείου υπάρχει κρέμα, το ωραιότερο εύκολο και δροσερό γλυκό που μπορείτε να ετοιμάσετε είναι μια λαχταριστή πανακότα. Αν δεν έχετε χρόνο και υλικά, είστε τύπος για εξαιρετικά εύκολα γλυκά ψυγείου, και μπορείτε να φτιάξετε ένα ζελέ με φρέσκα φρούτα. Πόσα γλυκά ψυγείου είναι τόσο εύκολα και φτιάχνονται με τόσα λίγα υλικά όσο ένα δροσιστικό και διαιτητικό ζελέ;

Απόψε αυτοσχεδιάζουμε
«Κι αν μου λείπει ένα υλικό;». Τα γλυκά ψυγείου δεν είναι μόνο εύκολα, αλλά μας δίνουν την ευκαιρία να γίνουμε δημιουργικοί με αυτοσχεδιασμούς; Τι κι αν σας λείπουν τα μπισκότα; Φτιάξτε με δημητριακά πρωινού. Το μωσαϊκό είναι ένα τόσο εύκολο γλυκό ψυγείου, που μπορούν να το ετοιμάσουν ακόμα και τα παιδιά. Πειραματιστείτε με τα υλικά και μεγαλουργήσετε με τη φαντασία σας. Προσέξτε μόνο τις σωστές αναλογίες υγρών και στερεών, να γίνει δροσερό και όχι νερουλό. Είναι ο μόνος κανόνας που πρέπει απαραιτήτως να τηρήσετε. 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται