Πίσω

Εύκολες συνταγές με καλαμπόκι

Στο εμπόριο κυκλοφορούν διάφοροι τύποι καλαμποκιού. Υπάρχει το φρέσκο, το γλυκό κονσέρβας, το αποξηραμένο, το γνωστό σε όλους ποπ-κορν, καθώς και σε μορφή αλεύρου. Το καλοκαίρι είναι στην καλύτερη εποχή του και εδώ θα βρεις τις ωραιότερες συνταγές με καλαμπόκι για να το απολαύσεις.

Ξεκινάω με την μπομπότα που γίνεται με πολλούς τρόπους. Αγαπημένη γεύση, γλυκιά ή αλμυρή. Φτιάξε την πικάντικη εκδοχή της και βάλε μπόλικο καλαμπόκι. Είναι φανταστική!

Ο πιο ωραίος τρόπος για να απολαύσεις τα φρέσκα καλαμπόκια. Εγώ προσωπικά τα λατρεύω. Διαλέξτε ένα καλό βούτυρο και δε χρειάζεστε τίποτα άλλο πιστέψτε με! Είναι ένα άριστο συνοδευτικό σε πολλά φαγητά. Μια  φανταστική από όλες τις συνταγές με καλαμπόκι που γίνεται σε 10′ και παραμιλάει όποιος τη δοκιμάζει. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατεψυγμένο καλαμπόκι για αυτή τη νόστιμη συνταγή.

Υπέροχο με γεύση που μένει αξέχαστη. Μην το σκέφτεσαι καθόλου απλά φτιάξε το. Πάγωσε ένα κρασί ή μπίρα και απόλαυσε το χωρίς τίποτα άλλο πλάι του. Τρως όλο το ταψί με την μια.

Καλοκαιρινή ρυζοσαλάτα, ο καλύτερος τρόπος να το αξιοποιήσεις σε ένα νόστιμο θρεπτικό και χορταστικό πιάτο.

Τάκος σε άλλη μορφή! Όποιος αγαπάει το Μεξικάνικο, αυτή είναι μια από τις ποιο ωραίες συνταγές με καλαμπόκι είναι το κάτι άλλο.

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται