Όλοι αγαπάμε μια ζουμερή μπριζόλα ψημένη στην σχάρα. Όμως δεν είναι πάντα εφικτό να γίνει αυτό άλλες φορές λόγω καιρού κι άλλες φορές γιατί απλά δεν έχουμε bbq στο σπίτι.
Σου έχω τεχνική για το ψήσιμο της μπριζόλας που θα μοιάζει στο τέλος με ψητή μπριζόλα στην σχάρα, μην σου πω θα είναι και καλύτερη.
Βγαίνει πολύ ζουμερή με ωραία κρούστα ολόγυρα, μαλακή και τρυφερή.
Το καλύτερο σκεύος που χρειαζόμαστε είναι ένα τηγάνι ή σχαροτήγανο από μαντέμι.
Το μαντέμι αναπτύσσει και διατηρεί υψηλή θερμοκρασία δίνοντας την τέλεια κρούστα στην μπριζόλα και διατηρώντας όλους τους χυμούς της ώστε να παραμένει ζουμερή και μαλακή.
Με τον τρόπο αυτό θα έχεις την μαλακή ζουμερή μπριζόλα από μοσχάρι που έχεις δοκιμάσει ποτέ.