Πίσω

Πώς να ψιλοκόψω τον άνηθο;

Άνηθος ψιλοκομμένος χρησιμοποιείται στα περισσότερα φαγητά, κυρίως στα φαγητά που έχουν αυγολέμονο αλλά και στις πίτες όπως η χορτόπιτα.

Αφού πλύνεις πολύ καλά τον άνηθο και καθαρίσεις τα φύλλα του, τον στεγνώνεις σε απορροφητικό χαρτί.

Κρατάς τα κοτσάνια για να ενισχύσεις μια σάλτσα όπως την σάλτσα στα γεμιστά κολοκυθάκια ή στους λαχανοντολμάδες.

Ψιλοκόβεις τον τρυφερό άνηθο για κάθε χρήση π.χ. για να αρωματίσεις ακόμα και το τζατζίκι.

Ο άνηθος που θα περισσέψει συντηρείται στην κατάψυξη για πολύ καιρό. Κι έτσι περιορίζεις την σπατάλη υλικών στην κουζίνα σου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται