Ένα τηγάνι με σπασμένα αυγά. Είτε είναι ελευθέρας βοσκής ή βιολογικό, το αυγό υπάρχει σε άπειρες συνταγές για ομελέτα σπέσιαλ και ο ρόλος του είναι σημαντικός. Σε κάποιες μάλιστα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε ολόκληρο είτε μόνο τα ασπράδια. Και φυσικά όταν μιλάμε για αυγά δεν εννοούμε μόνο της κότας. Δοκιμάστε ορτυκιού, πάπιας, χήνας και στρουθοκάμηλου και θα πάθετε πλάκα! Το ξέρατε ότι ένα αυγό στρουθοκάμηλου ισοδυναμεί με 20 αυγά κότας; Όπως και αν αποφασίσεις να τα φας, στο τηγάνι η στο φούρνο, πάντα θα είναι ένα από τα πιο εύκολα υλικά που μπορείς να καταναλώσεις μόνα τους σε εύκολες και γρήγορες ιδέες, αλλά που μαζί με άλλα υλικά κάνουν τέλειους συνδυασμούς και πιάτα. Χτυπήστε τα σε ένα μπολ μαζί με γάλα και βάλτε τα υλικά που αγαπάτε για να έχετε το τέλειο βραδινό. Ταιριάζουνε τέλεια με ντομάτα, πιπεριές, μανιτάρια, αλλαντικά, τυριά, πατάτες, σπανάκι και μυρωδικά!