Στο τηγανι
Πλένουμε καλά τα κολοκυθοανθους.
Αφήνουμε τους κολοκυθοανθους σε απορροφητικό χαρτί, να στραγγίσουν καλά.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι.
Σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε τους κολοκυθοανθους και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3 με 4 λεπτα, να μαραθούν ελαφρά.
Σε μπολ χτυπάμε με σύρμα τα αυγά, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι και τη φέτα.
Περιχύνουμε τα λαχανικά.
Σκεπάζουμε το τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Σιγοψήνουμε στο τηγάνι για λίγα λεπτά, να κάνει σώμα, να σταθεροποιηθεί το μιγμα.
Αναποδογυρίζουμε από την άλλη πλευρά, να ροδίσει.
Την σερβίρεις ολες τις ώρες