Εκτελεση
Για το ξεκίνημα
- Πρώτα πλένουμε, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα μανιταρια τις πιπεριες, το κολοκυθακι τα φρεσκα κρεμμυδια τις ντοματες
- Τις πιπεριές τις κόβουμε στο ξύλο κοπής με το μαχαιρι σε μικρά καρέ, τα μανιταρια και τα κολοκυθακια σε λεπτές φέτες.
- Γίνεται πολύ χορταστική γιατί η βρωμη απορροφά όλη την υγρασία και έτσι έχεις ένα πλούσιο γεύμα
Τα λαχανικα
- Ζεσταίνουμε το ελαιολαδο σε τηγανι 26 εκ.
- Σοτάρουμε τα μανιταρια, το κρεμμυδι, τις πιπεριές και το κολοκυθακι ανακατεύοντας τακτικά.
- Όταν μαραθούν τα λαχανικα προσθέτουμε τη ντοματα, και τα λουκανικα και ανακατεύουμε.
- Σωτάρουμε για 2 λεπτά.
Για τα αυγα
- Χτυπάμε σε μπολ τα αυγα με το συρμα.
- Προσθέτουμε το γαλα, τη βρωμη και το φρέσκο τυρι κρεμα.
- Προσθέτουμε αλατι και πιπερι.
Στο τηγανι
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Περιχύνουμε τα λαχανικα με το μιγμα αυγών.
- Με ένα κουταλι σκάβουμε τη βάση της για 1 λεπτό μέχρι να αρχίσει να κάνει σώμα.
- Ψήνουμε μέχρι να σταθεροποιηθεί για περίπου 4 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Ανάβουμε το γκριλ για να ψήσουμε..Βάζουμε το τηγανι με τη μισοψημένη κάτω από το γκριλ για να ροδίσει η επιφάνεια για λίγα λεπτά.