Πίσω

Μάθε για τη φόρμα σιλικόνης

Φόρμα σιλικόνης ένα χρήσιμο εργαλείο

Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε παρασκευές που πράγματι θα σας εκπλήξουν. Είναι ιδανική για πολλές χρήσεις. Η κατασκευή της επιτρέπει να ψηθεί εύκολα οποιοδήποτε μίγμα, να φουσκώσει τέλεια και όταν κρυώσει να μπορεί να ξεκολλήσει με μία κίνηση ολόκληρο το γλυκό.

Μπαίνει στο φούρνο

Εννοείται ότι είναι κατάλληλη για γλυκιές και αλμυρές παρασκευές. Ψήνει ιδανικά κάθε μίγμα καθώς γλιστράει ανεμπόδιστα στα τοιχώματα και φουσκώνει σωστά μέχρι να σταθεροποιηθεί. Κάθε μίγμα που ψήνεις έχει τέλειο αποτέλεσμα.

Καρδιά ή άλλο σχήμα

Η φόρμα σιλικόνης καρδιά, στρογγυλή ή μακρόστενη δίνει το ιδανικό σχήμα και σε παγωμένα γλυκά.

Βάζετε, αφού φτιάξετε το κρύο μείγμα, στη φόρμα και αφού παγώσει καλά, το αναποδογυρίζετε σε έναν δίσκο με μια απλή κίνηση.

Το ίδιο ισχύει όχι μόνο για γλυκό αλλά και για οποιαδήποτε αλμυρή παρασκευή που πρέπει να σερβιριστεί στο αντίστοιχο σχήμα ώστε να κοπεί σε φέτες στο τραπέζι. Μέσα σε αυτό το σκεύος παρασκευές όπως τερίνες κλπ. και θα ψηθούν σωστά αλλά και θα γίνουν ευπαρουσίαστα στο τραπέζι.

Όπως καταλαβαίνουμε, έχει πολλαπλές χρήσεις. Θα σας λύσει τα χέρια στην κουζίνα αλλά και στο σερβίρισμα καθώς είναι ένα αξιόλογο εργαλείο για όσους μαγειρεύουν. Το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται