Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
Συμβουλή Ειδικού
Dr. Τάσος Παπαλαζάρου

Εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να προσέξουν το βάρος τους. Το φιλέτο κοτόπουλο, μας δίνει ελάχιστα λιπαρά, αλλά μας εφοδιάζει με πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας, που την χρειαζόμαστε ειδικά σε δίαιτες περιορισμένων θερμίδων, προκειμένου να διατηρήσουμε το πρωτεϊνικό μας ισοζύγιο. Συνδυάστε το με λίγο ρύζι ή κινόα ή μία πίτα ολικής άλεσης κι έχετε ένα ισορροπημένο γεύμα.
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
- Κόβουμε πρώτα το κρέας σε μικρούς κύβους και τους βάζουμε σε μπολ.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε τη μαρινάδα στο κοτόπουλο.
- Αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο για 2 ώρες (12 ώρες είναι το ιδανικό).
- Καθαρίζουμε μέχρι τη μέση τα κλαδάκια του δεντρολίβανου και περνάμε 2-3 κομμάτια κοτόπουλου.
- Ψήνουμε γύρω στα 5΄ από κάθε πλευρά, για να μείνουν ζουμερά.
- Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.
- Δείτε περισσότερες συνταγές για μαρινάδα!
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ