Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
- Τρίβουμε πρώτα τα κρεμμύδια και τα στραγγίζουμε.
- Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια: κιμά, κρεμμύδι, σκόρδο, ντομάτα, κύμινο, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, αλεύρι και τα ζυμώνουμε.
- Πλάθουμε και τηγανίζουμε σε μεγάλο, βαθύ τηγάνι για 2-3 λεπτά τους κεφτέδες.
- Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, τα βότανα και τα μπαχαρικά κι από την ώρα που θα πάρει βράση η σάλτσα, βράζουμε για 10 λεπτά.
- Βράζουμε τα μακαρόνια και όπως στάζουν τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Βράζουμε δυνατά για 1 λεπτά.
- Γαρνίρουμε με φρέσκο δυόσμο και τριμμένο κεφαλοτύρι.