Εκτέλεση
Για τα κοκκινιστά κεφτεδάκια με ζυμαρικά, τρίβουμε πρώτα τα κρεμμύδια και τα στραγγίζουμε. Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια: κιμά, κρεμμύδι, σκόρδο, ντομάτα, κύμινο, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, αλεύρι και τα ζυμώνουμε.
Πλάθουμε και τηγανίζουμε σε μεγάλο, βαθύ τηγάνι για 2-3′ τους κεφτέδες.
Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, τα βότανα και τα μπαχαρικά κι από την ώρα που θα πάρει βράση η σάλτσα, βράζουμε για 10′.
Βράζουμε τα μακαρόνια και όπως στάζουν τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Βράζουμε δυνατά για 1′.
Γαρνίρουμε με φρέσκο δυόσμο και τριμμένο κεφαλοτύρι.