Για τα κεφτεδάκια στο τηγάνι
Τρίβουμε πρώτα τα κρεμμύδια και τα στραγγίζουμε.
Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια: κιμά, κρεμμύδι, σκόρδο, ντομάτα, κύμινο, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, αλεύρι και τα ζυμώνουμε.
Πλάθουμε και τηγανίζουμε σε μεγάλο, βαθύ τηγάνι για 2-3 λεπτά τους κεφτέδες.
Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, τα βότανα και τα μπαχαρικά κι από την ώρα που θα πάρει βράση η σάλτσα, βράζουμε για 10 λεπτά.
Βράζουμε τα μακαρόνια και όπως στάζουν τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Βράζουμε δυνατά για 1 λεπτά.
Γαρνίρουμε με φρέσκο δυόσμο και τριμμένο κεφαλοτύρι.