Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΜ ΣΟΓΙΑΣ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΜ ΣΟΓΙΑΣ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΜΠΑΠ ΣΟΓΙΑΣ
- Προετοιμάζουμε το κεμπάπ σόγιας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, και προσθέτουμε το κρεμμύδι 5-6 λεπτά μέχρι να γίνει διάφανο..
- Στύβουμε καλά τη βρασμένη σόγια κεμπάπ και την προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
- Ανακατεύουμε μέχρι να λαδωθεί.
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
- Προσθέτουμε το καρότο, τα μανιτάρια και το σκόρδο.
- Σωτάρουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τις ντομάτες και λίγο νερό ίσα να μισοσκεπάζονται τα υλικά.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε έως ότου μαλακώσει η σόγια.
- Προς το τέλος προσθέτουμε τα μυρωδικά.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα με το κεμπάπ.
- Ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και σερβίρουμε αμέσως.