Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΙΟΛΙΝΙ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΙΟΛΙΝΙ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε πλασοτέ κατσαρόλα ή σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το μοσχάρι, χωρίς να το γυρίζουμε συνέχεια, για 6΄-7΄, να ψηθεί.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να σοταριστούν για 2΄, να γυαλίσουν, και σβήνουμε με το κρασί.
- Αφήνουμε 1΄-2΄ να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τα μανιτάρια ψιλοκομμένα σε φέτες, την τριμμένη ντομάτα, το θυμάρι, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά μόλις πάρει βράση και σκεπάζουμε.
- Σιγοβράζουμε για 15΄.
- Τέλος προσθέτουμε τον μαϊντανό.
- Στο μεταξύ έχουμε βράσει τα ταλιολίνι και με λαβίδα, όπως στάζουν, τα ρίχνουμε στη σάλτσα, να βράσουν δυνατά για 1΄.
- Σερβίρουμε τα ταλιολίνι στα πιάτα με τριμμένο κεφαλοτύρι.