Καβουροσαλάτα σε φρυγανισμένο ψωμί

Φανταστική εύκολη και νηστίσιμη καβουροσαλάτα, που μπορείτε να προσφέρετε σαν ορεκτικό αλλά και σαν μεζέ για να συνοδεύσετε τις οικογενειακές συζητήσεις

Εύκολη
0:20

25

10 λεπτά

10 λεπτά

καβουροσαλάτα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Υλικά

Υλικά

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ

  1. Ψιλοκόβουμε πρώτα το σέλερι και το ξινόμηλο και ρίχνουμε το χυμό λάιμ μαζί με τα κρεμμυδάκια και τα υπόλοιπα αρωματικά σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Ρίχνουμε επίσης μέσα την καβουρόψιχα και ανακατεύουμε.
  3. Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα σε καρέ, το λάδι, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
  4. Ανακατεύουμε προσεκτικά και αφήνουμε το μείγμα για 30΄ στο ψυγείο, να ενωθούν οι γεύσεις.
  5. Ετοιμάζουμε τα φρυγανισμένα ψωμιά: κόβουμε τις μπαγκέτες σε φέτες πάχους 2 εκ., τις στρώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα, τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη, και τις ψήνουμε στο γκριλ για 8΄.
  6. Μόλις είναι έτοιμες, σερβίρουμε πάνω τους  την σαλάτα μας.
  7. Μάθετε πως καθαρίζουμε και συντηρούμε σωστά τα θαλασσινά.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ.

    ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ

    Τυροκαυτερή

Απόρρητο