Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε πρώτα το πλιγούρι σε μπολ και το καλύπτουμε με βραστό νερό (ίσα να το σκεπάσει).
- Βάζουμε καπάκι και το αφήνουμε στην άκρη να φουσκώσει για 10 λεπτά.
- Το αφρατεύουμε, ανακατεύοντάς το με πιρούνι.
- Βάζουμε σε μπολ το μαϊντανό, το δυόσμο, το αγγούρι, την πιπεριά, το καρότο, το ρόδι, το φιστίκι, το χυμό, το αβοκάντο, το λάδι, το ταχίνι, το πλιγούρι και τις γαρίδες.
- Αλατίζουμε το πλιγούρι σαλάτα με γαρίδες και ανακατεύουμε καλά.
- Ελέγχουμε την οξύτητα και το αλάτι και σερβίρουμε.