Εκτέλεση
Για το πλιγούρι σαλάτα με γαρίδες, βάζουμε πρώτα το πλιγούρι σε μπολ και το καλύπτουμε με βραστό νερό (ίσα να το σκεπάσει).
Βάζουμε καπάκι και το αφήνουμε στην άκρη να φουσκώσει για 10′.
Το αφρατεύουμε, ανακατεύοντάς το με πιρούνι.
Βάζουμε σε μπολ το μαϊντανό, το δυόσμο, το αγγούρι, την πιπεριά, το καρότο, το ρόδι, το φιστίκι, το χυμό, το αβοκάντο, το λάδι, το ταχίνι, το πλιγούρι και τις γαρίδες.
Αλατίζουμε και ανακατεύουμε καλά. Ελέγχουμε την οξύτητα και το αλάτι.