Για την σαλάτα πλιγούρι
Βάζουμε πρώτα το πλιγούρι σε μπολ και το καλύπτουμε με βραστό νερό (ίσα να το σκεπάσει).
Βάζουμε καπάκι και το αφήνουμε στην άκρη να φουσκώσει για 10 λεπτά.
Το αφρατεύουμε, ανακατεύοντάς το με πιρούνι.
Βάζουμε σε μπολ το μαϊντανό, το δυόσμο, το αγγούρι, την πιπεριά, το καρότο, το ρόδι, το φιστίκι, το χυμό, το αβοκάντο, το λάδι, το ταχίνι, το πλιγούρι και τις γαρίδες.
Αλατίζουμε το πλιγούρι σαλάτα με γαρίδες και ανακατεύουμε καλά.
Ελέγχουμε την οξύτητα και το αλάτι.
Σερβίρουμε.
Δοκιμάστε ακόμα μια συνταγή από την Αργυρώ, με γαρίδες σοτέ και φακές beluga και δείτε εδώ όλα τα μυστικά για σωστό καθάρισμα και συντήρηση των θαλασσινών.