Υλικά
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μπολ το καλαμποκάλευρο, το σιμιγδάλι και το baking powder.
- Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι τα στερεά υλικά.
- Σε μία μπασίνα (μπολ μεγάλο) ρίχνουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο και την πάπρικα.
- Τα ανακατεύουμε με το σύρμα να ενωθούν, προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.
- Λίγο λίγο ρίχνουμε τα στερεά υλικά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το κουτάλι ή με το χέρι.
- Λαδώνουμε ρηχό ταψί για πίτα νούμερο 36 και πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια με σιμιγδάλι.
- Αδειάζουμε την ηπειρώτικη τυρόπιτα στο ταψί (ή αλλιώς το πεπέκι) και στρώνουμε την επιφάνεια της με ένα κουτάλι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φουρνο σε αντιστάσεις, στους 180οC, πάνω και κάτω στην τελευταία σχαρα του φουρνου, γύρω στα 45 λεπτά, ώσπου να ροδίσει καλά.