Υλικά
Εξοπλισμός
Πυρίμαχο σκεύος
Φούρνος
Υλικά
Εκτέλεση
- Για το κοκορέτσι σε φύλλο κρούστας στο φούρνο, ζεματάμε πρώτα ελαφρά τη συκωταριά για να κόβεται καλύτερα.
- Την ψιλοκόβουμε με ψαλίδι και τη βάζουμε σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Το μείγμα αυτό βγάζει 4 ρολά κοκορέτσι σε φύλλο κρούστας.
- Λαδώνουμε ελαφρώς 3 φύλλα κρούστας και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο.
- Κατά μήκος των φύλλων, στην άκρη, τοποθετούμε το 1/3 της γέμισης.
- Αφήνουμε κενό φύλλο στις άκρες και διπλώνουμε σε φάκελο και μετά σε ρολό.
- Τοποθετούμε τα 4 ρολά σε ελαφρά λαδωμένο παραλληλόγραμμο πυράντοχο σκεύος.
- Τα λαδώνουμε ελαφρά επάνω και τα ραντίζουμε με λίγο νερό.
- Χαράζουμε λίγο στο κέντρο για να φεύγει ο ατμός και να μη σκάσουν στα πλαϊνά, και τα ψήνουμε το κοκορέτσι ρολό στους 190°C για 45΄-50΄.
- Κόβεται καλύτερα όταν είναι χλιαρό.