Εκτέλεση
Για το κοκορέτσι σε φύλλο κρούστας στο φούρνο, ζεματάμε πρώτα ελαφρά τη συκωταριά για να κόβεται καλύτερα.
Την ψιλοκόβουμε με ψαλίδι και τη βάζουμε σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Το μείγμα αυτό βγάζει 4 ρολά κοκορέτσι σε φύλλο κρούστας.
Λαδώνουμε ελαφρώς 3 φύλλα κρούστας και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο.
Κατά μήκος των φύλλων, στην άκρη, τοποθετούμε το 1/3 της γέμισης.
Αφήνουμε κενό φύλλο στις άκρες και διπλώνουμε σε φάκελο και μετά σε ρολό.
Τοποθετούμε τα 4 ρολά σε ελαφρά λαδωμένο παραλληλόγραμμο πυράντοχο σκεύος.
Τα λαδώνουμε ελαφρά επάνω και τα ραντίζουμε με λίγο νερό.
Χαράζουμε λίγο στο κέντρο για να φεύγει ο ατμός και να μη σκάσουν στα πλαϊνά, και τα ψήνουμε το κοκορέτσι ρολό στους 190°C για 45΄-50΄.
Κόβεται καλύτερα όταν είναι χλιαρό.
Διαβάστε εδώ περισσότερα μυστικά για το κοκορέτσι στη σούβλα.