Μπεκρή µεζέ

Μπεκρή μεζέ με χοιρινό και πιπεριές από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Φτιάξτε το και καλέστε τους φίλους σας για τσιμπολόγημα και κρασάκι και απολαύστε την υπέροχη γεύση του με καλή παρέα

5

5 λεπτά

30 λεπτά

μπεκρή μεζέ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΚΡΗ µΕΖΕ

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΚΡΗ µΕΖΕ

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Zεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε μέτρια φωτιά το χοιρινό κρέας για 5 με 6 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε στο τηγάνι τις πιπεριές και το σκόρδο και τα αφήνουμε να λαδωθούν, για 2 λεπτά περίπου.
  3. Σβήνουμε με το κρασί.
  4. Προσθέτουμε στο τηγάνι τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο.
  5. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 25 λεπτά, μέχρι να μείνει με λίγη σάλτσα μελωμένη.
Απόρρητο