Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Θα χρησιμοποιήσουμε ένα τηγάνι που να μπαίνει στο φούρνο.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα λουκάνικα για 3 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις πατάτες και το κρεμμύδι, ανακατεύουμε για 5 λεπτά μέχρι να μαραθεί το κρεμμάδι.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε το τηγάνι για 10-15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πατατες.
- Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ.
- Τα χτυπάμε με το σύρμα.
- Προσθέτουμε το γάλα και το αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά τα υλικά.
- Περιχύνουμε τα υλικά του τηγανιού με τα αυγά.
- Ανακινούμε το τηγάνι, να πάει παντού το μείγμα των αυγών.
- Ψήνουμε την φρουτάλια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C και για περίπου 15 λεπτά.
- Όταν φουσκώσει η Ανδριώτικη φρουτάλια και σταθεροποιηθεί είναι έτοιμη.
- Την αναποδογυρίζουμε σε ξύλο κοπής και την κόβουμε σε 6 τρίγωνα κομμάτια.